Indretning

 

Spisebordsstole
Spisebordsstol i brun læder med kobber ben

Spisebordsstol i brun læder med kobber ben

Smuk spisebordsstol i klassisk dansk design med brun læder og kobberben. Spisebordsstolen har et buet ryglæn, som giver en behagelig siddekomfort samt med armlæn. Spisebordsstolen er stilfuld i sit design og passer perfekt til dit spisebord i køkkenet eller i spisestuen.

Set hos Unoliving.com

Spisebordsstole

Reoler til stuen, børneværelset eller kontoret
Reoler til stuen, børneværelset eller kontoret

Reoler til stuen, børneværelset eller kontoret

Vil du også gerne gå med stil her i den kolde vinterperiode? Disse sorte og sexede støvler, giver dine ben det helt unikke look, når vejene og naturen begynder at blive klædt i et hvidt overlag.

Set hos Unoliving.com

Reoler

Reoler i flot design

Man kan aldrig få nok opbevaringsplads, uanset om man bor i en stor villa, eller i en mindre lejlighed. Hvor end man bor, så skal man have plads til det hele – og hvorfor så ikke også gøre det med stil? I dag er reoler nemlig en vigtig del af hjemmets indretning, hvor man kan udstille sine vaser,bøger, magasiner, arvestykker og meget meget mere. Dette kan man udstille på en dekorativ måde. Hvorfor gemme sine fine sager væk, når de f.eks. kan stilles i et reolsystem og skabe liv og hygge i dagligdagen?

Hvis man gerne vil gemme sine sager af vejen, så man er fri for at tænke på hvordan ens ting står på reolen, så kan man naturligvis vælge et reolsystem, hvor alle ens ting er mere gemt af vejen. Hos Unoliving.com kan man finde et stort udvalg af mange forskellige reoler. Og hvis behovet er for, at man gerne vil gemme sine ting af vejen, uden at gå på kompromis med designet på reolen, så er det, det helt rigtige sted, at finde sin nye reol.

Hvis du hellere vil vise dine ting frem på en dekorativ måde, så har Unoliving.com også en masse smarte løsninger, som med sikkerhed også falder i din smag, og som passer i forhold til din indretningsstil.

Spisebordsstole med læder og kobber

Ja det lyder næsten for godt til at være sandt. Hvordan kan man kombinere et naturprodukt med kobber? Men Flair stolen fra Unoliving.com har gjort det! Dette er en rigtig smart og trendy stol, som passer perfekt ind i den nordiske stil. Samtidig er det en stol, som passer rigtig godt i forhold til tidens trends, hvor det stadig er et stort hit, at man inviterer “naturen” indenfor. Der er rigtig mange hjem, hvor man finder træelementer. Det kan være en billedramme udarbejdet i træ, et plankebord, eller et sofabord med træben. Det er her, hvor Flair stolen virkelig kan sætte prikken over Iét. Med sit rå look og samtidig tidsløse design, så er Flair stolen det helt rigtige valg til dig, som gerne vil have en design stol, som man kan bruge i mange år.