Skønhedspleje

Skønhedspleje er for mange et vidt begreb, da det kan være meget svært at finde ud af hvad man gerne vil og efterfølgende hvilke skønhedsprodukter man skal købe og hvor man skal købe sine skønhedsprodukter.

For mange er det en jungle at finde rundt i alle de valgmuligheder, produkter og udbydere der findes på markedet i dag af makeup, hårartikler, negle, neglelakker, læbestift og pomader.

Derfor vil vi hos Womensoutlet.dk på bedst mulig vis give dig gode råd og sparring til, hvordan du skal bære dig af ift. at finde de rigtige artikler, og efterfølgende nogle bud til hvor du kan finde de rigtige artikler.

Hvilken makeup type er du?

Først og fremmest er der tale om behov. Kender du dine behov?
Det kan være svært at definere hvilke behov man har ift. skønhedsartikler. Det kan være at ens erhverv gør at man skal tage højde for sine valg af artikler, eller det kan være at du skal til at arrangere en fødselsdag, festlige begivenheder eller bare vil skille dig ud i hverdagen.

Vi vil forsøge at guide dig på bedst mulig vis ift. forskellige anledninger og derfor forsøge at opfylde dine behov, så du bedre er klædt på til at finde de helt rigtige skønhedsprodukter.

 

Du er den klassiske type

Er du den klassiske type? Er du til en let og klassisk makeup med sort eyeliner og naturlig glød?
Så er GOSH Carbon eyelineren måske lige noget for dig. Dette er en af de mest kendte og nærmest udødelige eyelinere, som sikrer en flot og præcis streg, der skaber prikken over Iét på dit klassiske look.

Andre mærker som du bør holde øje med er mærker som Elizabeth Arden, Dior og Chanel. Disse produkter er både klassiske i emballagen og sikrer dig et stabilt udvalg som der virker gang på gang.

Du er den økobevidste type

Er du den overskudsagtige type? – som der ikke bare tænker på dine egne behov, men som også har det bedst med til at være bevidst omkring andres behov? 
Så er du den økobevidste type, der ikke bare mener at dine skønhedsartikler skal virke, men også skal være produceret under de helt rigtige forhold, med omtanke og etisk korrekt og gerne i nogle i nogle naturlig nedbrydelig emballage – og uden unødvendige tilsætninger, så er der mange dansk kvalitetsmærker, som der er værd at holde øje med, men også især produkter fra Elizabeth Arden. Du kan finde produkter her fra hos my-beauty.dk

Du er den festlige type

Er du lidt mere den trendy og festlige type? – Som mere er til den trendy og skæve stil og som har fingere på pulsen?
Så er produkter fra f.eks. Essie et rigtig godt valg til dig. Er du heller ikke bange for at prøve noget nyt? Så kunne en læbestift fra Sleek evt. være noget for dig.

Du er den sportslige type

Er du den sportslige type, eller måske har et arbejde som kræver nogle skønhedsartikler, som er mere slidstærke og holdbare. Så er det ikke sikkert, at du bare vælger den første og den bedste, men skal stadig bibeholde det flotte touch. Så skal du prøve mærker såsom Morgan Taylor eller Essie. Akryl negle er perfekt til dig som er den sportslige type, især fordi at akryl negle faktisk er 8 gange så hårdføre end dine egne negle, og er dermed en forstærkning, som afgiver en bedre hårdførhed overfor uventede situationer.
Desuden kan det være en god ide, at smøre dine negle med en neglebåndsolie, og samtidig bruge en god creme flere gange om dagen. Så sørger du netop for at dine fingre får den fugt og den rigtige pleje til både negle, og dine neglebånd, så de derved ikke risikerer at revne, og så holder de sig pæne i længere tid.

Som den sportslige type kan du læse mere om, og få 7 gode råd til når du skal arbejde med akryl negle her